over mij


15 jaar adviseur voor bedrijfsleven en overheid

vernieuwende kijk op zaken / solide / paraktisch / duurzame waarde

 

drive

Bovengemiddeld complexe situaties. Die overwinnen, daar oplossingen voor vinden. En dan aan de slag om het einddoel te realiseren. Daar werk ik graag aan. Altijd al. Veelal met succes. Door de situatie goed te analyseren. En een realistisch plan op te stellen – en dat bij te stellen bij een veranderende situatie. Daarna stapje voor stapje de obstakels wegnemen. Medestanders creëren – verordineren leidt meestal alleen tot korte termijn succes. En bovenal: realistisch en zakelijk scherp werken. Totdat het gewenste resultaat binnen is.

bedrijfskundig

In 1998 ben ik aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd in financiële bedrijfskunde (of voluit: bedrijfskunde van de financiële sector). Daarna werkte ik vijf jaar als strategie adviseur bij consultant Accenture. Hier adviseerde ik met name grote klanten in de media en telecom, zoals Vodafone en Wolters Kluwer, maar bijvoorbeeld ook Intergamma, Numico (nu Danone), of Applied Biosystems (nu Thermo Fisher Scientific).

publiek privaat

Daarna ben ik bijna tien jaar namens de gemeente Amsterdam aandeelhouder geweest. O.a. bij Nuon, Schiphol, RAI, Carré, Alliander, Beurs van Berlage en Stadsherstel. Vanaf begin 2012 was ik voor stadsdeel Amsterdam Oost projectleider van het “hoofdpijndossier” muziekmakerscentrum muzyQ (per zomer 2013 voltijd). Na de zomer van 2014 ben ik begonnen als zelfstandig adviseur en onderhandelaar.

contact

Wilt u meer weten? Of wilt u bijvoorbeeld vrijblijvend met mij van gedachten wisselen over een vraagstuk waar u iets mee wil? Neem contact met me op.
Sander Vester
t. 06 230 45 657
e. sander@sandervester.nl

Aanbevelingen en mijn beknopt CV zijn te vinden op mijn LinkedIn pagina. Hiernaast staat een selectie van de aanbevelingen. Druk hier voor mijn volledig CV.